Bibrød også kaldet pregapollen er en blanding af pollen og honning. Bierne indsamler og gemmer det i cellerne, hvor det mælkesyregærer, så det kan holde sig i flere år.
Bierne lever udelukkende af honning, vand og bibrød. Honning giver kulhydrater, mens bibrødet giver fedt, protein, mineraler og mikronæringsstoffer.
Bierne laver meget mere bibrød end, de kan bruge på en vinter, så hvert år kasserer biavlerne en hel del. Det er en værdifuld resurse, der derved går tabt, og da det er velegnet til fødevarer, er det oplagt at udvinde og spise det.
Smagen er let syrlig og minder efter nogens mening lidt om rosiner.
Bibrød kan spises som et kosttilskud i for eksempel yoghurt, men der er sikkert flere anvendelsesmuligheder.
25,00 kr/30g.
Bibrød også kaldet pregapollen er en blanding af pollen og honning. Bierne indsamler og gemmer det i cellerne, hvor det mælkesyregærer, så det kan holde sig i flere år.
Bierne lever udelukkende af honning, vand og bibrød. Honning giver kulhydrater, mens bibrødet giver fedt, protein, mineraler og mikronæringsstoffer.
Bierne laver meget mere bibrød end, de kan bruge på en vinter, så hvert år kasserer biavlerne en hel del. Det er en værdifuld resurse, der derved går tabt, og da det er velegnet til fødevarer, er det oplagt at udvinde og spise det.
Smagen er let syrlig og minder efter nogens mening lidt om rosiner.
Bibrød kan spises som et kosttilskud i for eksempel yoghurt, men der er sikkert flere anvendelsesmuligheder.
25,00 kr/30g.